Malzemeler:
- 1,5 su bardağı krema
- 200 gram labne peyniri
- 4 yemek kaşığı pudra şekeri
- frambuaz
- çilek
- pötübör bisküvi
Yapılışı
1,5 su bardağı krema karıştırma kabına alınır. İçine 200 gram kadar labne peyniri eklenir ve çırpılır. Üzerlerine 4 yemek kaşığı kadar pudra şekeri eklenir. İyice çırpılır. İçine frambuaz eklenir. Doğanmış çilekler de konulur. Pötübör bisküvi elle kırılır. Karışıma ilave edilir. Hepsi karıştırılır.
Cam kalıp alınır. İçine streç film konulur. Parfe kabın içine konulur ve buzluğa alınır. 3-4 saat bekletilip servise sunulur.
Kaynak: Arda'nın mutfağı programı
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder