Dr. Murat Topoğlu tarafından önerilen yağ yakan acı biber çayının tarifini sizlerle paylaşıyoruz.
Malzemeler:
- biberiye
- 1 diş sarımsak (dövülmüş)
- pul biber
- 1 dilim limon
- bal
Çayın Yapılışı:
Bu çay aralarda günde 1-2 bardak içilir.
1. Sarımsak ezilir.
2. Bir bardağa sıcak suyu ekleyin.
3. İçine 1 çay kaşığı biberiye koyun.
4. Sarımsağı ekleyin.
5. 1 çay kaşığı acı biberi ekleyin.
6. Limonu içine koyun.
7. 1 kaşık bal ekleyin.
Akşam yemekten sonra tok karına içmeniz tavsiye edilir. Ülser hastaları bu çayı tüketmemelidirler.
Kaynak: Dr. Murat Topoğlu - Zahide Yetiş'le programı
5 Ekim 2016 Çarşamba
Şifalı Bitkiler
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder